Edbak logo

interwrite_workspace_movie_

Bekijk een diavoorstelling met praktijkfoto's van het gebruik van de InterwriteWorkspace™ software.

eInstruction™ Workspace Limited Edition

Interwrite workspace

Meest flexibele interactieve software

Workspace Limited EditioneInstruction streeft dagelijks naar een verbetering van de educatieve mogelijkheden van de docent. Om dit te kunnen bereiken stelt ze middelen beschikbaar voor de creatie én het delen van digitale educatieve content. eInstruction Europa heeft in het kader hiervan een samenwerkingsovereenkomst gesloten met een aantal ministeries van onderwijs om een speciale versie van de Workspace software, genaamd Workspace LE, gratis beschikbaar te stellen voor het onderwijs en trainingsinstellingen.
Deze speciale, digibord onafhankelijke, versie kan vrij gebruikt worden door leraren, trainers, managers en studenten, onafhankelijk van een interactief whiteboard of LCD Touch scherm. In wat voor vorm dan ook. De Workspace LE software maakt het mogelijk, op een intuïtieve manier, om interactief en multimediale materiaal te maken, te wijzigen en te delen met anderen. De gebruikers van de LE versie hebben toegang tot de gehele functionaliteit van de Workspace software, behalve de Multi-User mode en de Handschrift- en vormherkenningtools. Deze twee worden pas geactiveerd bij het "aansluiten" van eInstruction oplossing zoals het nieuwe draadloze interactieve whiteboard, de MobiView of een aan de muur gemonteerd interactief DualBoard. De Workspace LE software is ook geschikt voor het maken van vragen en toetsen bestemd voor de eInstruction Student Response systemen( stemkastjes).

Mogelijkheden van de Workspace LE software:

Contentgalerie:
Vanuit de galerie kunt u multimedia-inhoud toevoegen aan uw lessen. "Drag and Drop" maken het gemakkelijk om foto's of flash-tools toe te voegen aan uw werkbladen. Ook het gebruik van eigen foto's en animaties is mogelijk.

Annotatiehulpmiddelen:
Voeg notities en aantekeningen in aan je lessen toe met tools als de pen, markeerstift en pijlen. Deze tools kunnen gebruikt worden met ieder software programma of vertoonde website content.

Workspace LE office Mode:
De unieke Workspace LE office Mode maakt het mogelijk om rechtstreeks annotaties te maken in Word, Powerpoint en Excel. Daarna kunnen deze geplaatst worden in het originele Office document waarna u verder kunt scrollen naar de volgende pagina, slide of werkblad.

Annotatie over de Desktop functie:
De unieke Annotatie over de Desktop functie maakt het mogelijk om aantekeningen te maken over live content heen en vervolgens om deze content weer te activeren en zo weer live te kunne gebruiken. Voorbeelden zijn extra hulptekst bij website opdrachten of flash games. Uitleg of vragen bij een YouTube video.

Focus-tools:
Met de spotlight, het gordijn, en de zoom-tools kunt u de aandacht op de belangrijkste elementen richten. Intergratie met eInstruction SRS (stemkastjes) en EduFlow software:

Leerling- of student evaluatie:
Integratie van het eInstruction Response-systeem (niet-meegeleverd met de Workspace software). Voor het maken en afnemen van toesten of formatieve evaluatie. Via de EduFlow plug-in voor Workspace is er een volledige integratie mogelijk van vertoonde content en het gebruik van stemkastjes.

Opnemen en afspelen:
Met een paar klieken kunt u al het vertoonde materiaal opnemen met of zonder geluid. Op deze manier maakt u moeiteloos multimedia-inhoud dat gebruikt kan worden voor herinstructie.

Opslaan, printen en e-mail:
Opslaan, printen en e-mail van uw lessen en aantekeningen is gemakkelijk en snel te doen. Sla op in het eigen Workspace bestandsformaat of export als PDf of Powerpoint voor evaluatie en studie door leerlingen /studenten.