Welkom bij NLtronics

NLtronics is als bedrijf gestart in 2005 met de verkoop en distributie van innovatieve bevestigings oplossingen voor LCD/TFT en Plasma beeldschermen in de zakelijke markt. Al snel kwam de vraag van diverse klanten om naast het leveren ook de uitvoering en installatie te verzorgen voor de complete werkplek inclusief de audiovisuele middelen binnen het bedrijf.

picture

Waarom NLtronics?

Nltronics heeft o.a.de exclusieve distributie rechten voor België en Nederland van een Europese fabrikant van LCD/Plasma TV bevestiging systemen en ergonomische kantoor oplossingen. Daarnaast hebben we ook de distributie rechten van diverse andere fabrikanten verworven, hierdoor kunnen wij U een uniek product gamma aanbieden inclusief maatwerk oplossingen voor de beste prijs.

Anno 2014 biedt NLtronics middels zijn Verkoop en Installatie divisie zijn klanten en opdrachtgevers op maat. Voor professionele markt leveren we diverse oplossingen in de vorm van bijvoorbeeld informatiezuilen of digital signage (digitale bewegwijzering), kiosken en videowalls. Deze moeten indruk maken op twee verschillende doelgroepen. Allereerst de winkelier of 'eigenaar' van de openbare ruimte waar het apparaat wordt ingezet. Ten tweede de klanten die het apparaat daadwerkelijk gebruiken. Elke partij heeft andere eisen: voor winkeliers moet de oplossing passen in de infrastructuur van de winkel en voldoen aan randvoorwaarden op het gebied van praktische uitvoering, training en ruimte. Voor klanten gaat het vooral om de gebruikersvriendelijkheid en de kwaliteit van de service. NLtronics begrijpt de belangen van beide doelgroepen en biedt deskundigheid om beide tevreden te stellen. Hierbij horen maatwerkoplossingen ook tot onze mogelijkheden. Tegenwoordig maakt ook het totale multimedia plaatje deel uit van de werkplek dus ook de geluidsinstallatie, beamer, projectieschermen en de presentatie beeldschermen binnen het bedrijf. Ook voor de zakelijke markt kunnen wij totaal oplossingen bieden m.b.t. PC werkplek ergonomie door onze achtergrond als Arbo en veiligheidsfunctionarissen binnen een groot internationaal bedrijf. Naast onze eigen kennis hebben we ook strategische samenwerkingsverbanden met specialisten op ergonomisch gebied. Ons diensten gamma loopt van het gewoon uitleveren van ergonomische werkplek hulpmiddelen en slimme kabel oplossing tot het compleet (her)inrichten van de werkplek.

Wij zien al deze zaken dan ook als een onderdeel van ons diensten aanbod. U kunt uw tijd waarschijnlijk beter besteden als u niet hoeft te onderhandelen met allemaal deel leveranciers en uitvoerders. Onze totaal oplossing bied u de kwaliteit, prijs en zekerheid die u zoekt en dat alles bij één bedrijf met één aanspreekpunt.

NLtronics is merkonafhankelijk en beschikt over rechtstreekse ondersteuning vanuit fabrikant en/of importeur voor vrijwel alle A-merken.