eInstruction™

Iedereen heeft zijn eigen manier van lesgeven, dat maakt het onderwijsvak ook zo leuk. Natuurlijk wilt u dan ook zelf bepalen hoe en met wat voor middelen u lesgeeft. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.  U laat uzelf of uw leerlingen toch niet in een keurslijf stoppen? De benadering van eInstruction™ is dan precies wat u zoekt. eInstruction combineert inhoud, instructie en beoordeling in een naadloos proces

Filosofie

Onze filosofie is kort en krachtig: wij zijn geen leraren en bepalen dus ook niet uw lesstof! Dagelijks bieden wij leraren wereldwijd wel op maat gesneden interactieve onderwijs oplossingen zoals ons digibord. Hierbij gaan wij uit van een maximale flexibiliteit in leermiddelen, die perfect bij uw eigen manier van lesgeven passen. Neem nu de interactieve InterwriteWorkspace™ software. Deze werkt onafhankelijk van welke onderwijs- of presentatiemethode ook. Gratis meegeleverd bij alle eInstruction™ producten.

Simple Solutions. Real Results

Ontdek nu zelf het gebruiksgemak van de beproefde eInstruction™ onderwijsoplossingen. Ervaar direct wat eInstruction™ ook voor u kan betekenen. Onze slogan is niet voor niks: Simple Solutions. Real Results.

picture

Download hier de eInstruction catalogus met al hun interactieve leermiddelen.
Levering direct uit voorraad!!
Meer info over eInstruction.