Edbak logo Educlick screenshot impressie

SCREENSHOTIMPRESSIE
Bekijk alle mogelijkheden van de EduClick Flow software, de Vragen Editor en de combinatie met EduCloud.

Educlick / Educloud mindtrap

In deze interactieve mindmap ziet u alle mogelijkheden en combinaties van EduClick Flow en EduCloud.

Educlick video tutorials

Bekijk hier diverse video's over de mogelijkheden van de Educlick software.

Educlick Cloud

Educlick flow, Educloud

EduClick Flow EduCloud:


EduClick Flow is een altijd beschikbare, zwevende, toolbar en vormt de schakel tussen de eInstruction stemkastjes, EduClick VPad virtuele klikkers en de content die u wilt toetsen. De VPad klikker werkt op een Android GSM en zeer binnenkort ook op de Apple iPhone en iPad. Op dit moment is EduFlow ook te gebruiken met de Turningpoint RF en Hi-TT klikkers. Met de zwevende toolbar is het mogelijk om vragen te stellen over ieder denkbaar lesmateriaal. Te denken valt hierbij het gebruik van online lesmateriaal van uitgeverijen, materiaal gemaakt in Wordpad, MS Word ,Excel, One Note of Open Office. Ook ieder merk interactieve Digibord software is te gebruiken. Wordt er gebruik gemaakt van een Mobi View dan zijn op het Touch LCD van de Mobi View live de resultaten van de stemkastjes en VPads te volgen.

EduClick Flow Plug-Ins:

Speciaal voor de eInstruction Workspace software is er een plug-in die zorgt voor een geïntegreerde werking. De andere standaard meegeleverde plug-in is voor Microsoft Powerpoint 2007+2010 (zowel voor de 32 als de 64 bit versie) en deze maakt het volledig automatisch afnemen, beoordelen en registeren van de resultaten mogelijk.

Revolutionaire EduClick Flow Vragen Editor:

De unieke EduClick Flow Vragen Editor maakt het mogelijk om snel en eenvoudig vragen aan te maken en deze vervolgens als tekst of icoon te plakken in Microsoft Word, Excel of One Note. (Het is mogelijk dat het ook in een ander programma werkt. Wilt u weten of het ook met de door gebruikte software werkt, probeer dat dan uit met de gratis demoversie alvorens tot aanschaf over te gaan.) Het vraagtype, het aantal keuzes en eventueel het juiste antwoord kunnen hierbij ingesteld worden. Het is mogelijk om meerdere vragen op één Wordpagina of Excelblad in te voegen. De vraag start door simpelweg op de vraagtekst of het vraagicoon te klikken.

EduClick Flow "Live Monitoring":

EduFlow heeft een unieke mogelijkheid om de deelnemers aan een sessie live hun mening te laten geven en deze gedurende de sessie aan te passen naar nieuw verkregen inzichten. Te denken valt hierbij aan een congres, lezing, uitgebreide verhandeling of een langdurige uitleg van lastig lesstof. Gedurende de ingestelde tijd kan de deelnemer zijn stem zo vaak wijzigen als hij/zij wil. De feedback van de deelnemers wordt live geüpdate in een grafiek. Zo kan men aangeven of men het al of niet eens eens met wat een spreker verteld of wanneer men de uitleg van de stof wel of niet meer begrijpt. Aan het eind van de ingesteld tijd zal daarna de laatste stemming

Off-line én online:

EduClick Flow is off-line te gebruiken, maar biedt tevens de mogelijkheid om de roosters en rapportages direct online op te slaan in de meegeleverde EduCloud omgeving. De Roosters zijn op te slaan als CSV bestand en de rapportages in fraaie en overzichtelijke HTML of Excel bestanden. Worden ze opgeslagen in EduClick Flow format dan zijn zowel de roosters als rapportages later te up-loaden naar de EduCloud.

EduClick Flow LP:

Deze speciale versie van EduClick Flow zorgt voor de verbinding tussen een ELO en de Flow software. Er kunnen roosters uit de ELO gebruikt worden en de resultaten van een sessie kunnen geüpload worden in de cijferadministratie van de ELO. In de ELO dient dan ook de EduClick EPS module ingebouwd te worden.

EduClick Flow ML:

Dit is een standaard EduClick Flow licentie met als extra een server/client uitbreiding. Dit maakt het mogelijk om een sessie te draaien op één computer en dan deelnemers te laten reageren die in een andere zaal, plaats of land zich bevinden.

EduClick Flow licentie:

1 USB dongle voor activatie van het gebruik met klikkers.
Gebruik van 900 klikkers en 5 EduClick VPads.
Workspace en PowerPoint plug-in
EduClick Flow Vragen Editor voor o.a. MS Word, Excel en Open Office presentatie.
EduCloud toegang voor 5 personen

EduClickFlow gratis demoversie:

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om zelf EduClick Flow uit te proberen in de dagelijkse praktijk, stelt NLtronics gratis een 30 dagen demoversie van EduClick Flow beschikbaar. Deze geeft de volledige functionaliteit voor het gebruik van 40 klikkers en 40 VPads, maar zonder toegang tot EduCloud. Na afloop van demoperiode blijft de EduClick Flow software werken voor 5 klikkers en 5 VPads.
Vraag via ons contact formulier dus snel de gratis demoversie aan!

EduCloudEduCloud is een veilige online omgeving waar alle meest noodzakelijke gegevens gecreëerd en beheerd kunnen worden. Zo is er standaard het beheer van roosters en rapportages.

Roosters maken en beheren:

Een rooster met daarin de namen van de deelnemers/studenten en de nummer van de klikkers kan in EduCloud worden aangemaakt. Vanuit EduCloud kan het rooster vervolgens geëxporteerd worden in EduClick Flow formaat. Zo is het mogelijk om off-line toch gebruik te maken van een EduCloud rooster. Heeft de computer met EduClick Flow echter een internetverbinding, dan kan rechtstreeks verbinding gemaakt worden met EduCloud en een keuze gemaakt worden uit de daar tot de beschikking staande roosters. Het is ook mogelijk om een simpel rooster in EduCloud, met alleen Student ID en namen, in EduClick Flow aan te vullen met de unieke klikker ID's en dit dan als geheel weer te updaten naar het rooster in EduCloud. Hierdoor kan er de eerste volgende keer gebruik gemaakt worden van een compleet rooster, waardoor de klikkers automatisch zullen inloggen op een sessie.

Rapportages beheren:

Tijdens of na afloop van een EduClick Flow sessie kunnen de resultaten lokaal opgeslagen worden in diverse bestandsformaten zoals HTML, Excel en EduClick Flow. Het is ook mogelijk om een rapportage direct vanuit EduClick Flow te uploaden naar EduCloud of om achteraf een rapportage in EduClick Flow formaat te importeren in EduCloud. In EduCloud is met één klik een overzicht per klas/groep, sessie of deelnemer/student te zien. Ook talloze andere overzichten zijn eenvoudig op te roepen.