eInstruction™ Mobi View

Interwrite Mobi

NIEUW!!! MOBI View

Tijdens de NOT 2011 introduceerde eInstruction de nieuwe Mobi View. Dit is werelds eerste educatieve draadloze tablet met een kleuren LCD-touch scherm. De Mobi View is via een RF ontvanger draadloos verbonden met uw computer. In een straal van 35 meter kunt u uw computer bedienen. De gratis meegeleverde Workspace software maakt van ieder projectievlak een 100% digibord. De Mobi View is ook de ideale combinatie met een LCD- of plasma touch scherm. Via het touch scherm van de Mobi View heeft u rechtstreeks de controle over de Workspace software, een virtueel toetsenbord, een ingebouwd oplossing voor het maken van notities, uw meest gebruikte documenten, programma's en websites en de live resultaten van de eInstruction stemkastjes.

Bekijk de virtuele brochure of de zeer uitgebreide quickstart guide voor meer informatie.

Het InterwriteMobi™ Systeem ondersteunt een samenwerkende leeromgeving, waarin zowel docenten als leerlingen tegelijkertijd mobiel met dezelfde digitale content kunnen werken. Van groepsactiviteiten, leer simulaties tot interactieve lessen. Uiterst krachtig hulpmiddel in combinatie met bijvoorbeeld het Interwrite DualBoard™ of de Interwrite Response systemen. De Interwrite Mobi™ is de perfecte mobiele oplossing voor de moderne docent. Direct draadloos verbonden met de computer en een projector geeft de InterwriteMobi™en de Award winnende Interwrite™ Workspace software docenten de vrijheid om lessen aan te sturen overal vanuit de ruimte. De InterwriteMobi™ zelf is een 100% draagbaar digibord. Licht, draadloos, makkelijk om mee door de klas te lopen en bezit de volledige functionaliteit van een digibord. Het complete InterwriteMobi™ Systeem is modulair te gebruiken en bestaat uit; de InterwriteMobi™ voor de docent , twee leerlingen Mobi's en de Mobi Dock, het speciile oplaad en beveiligingstation.

Extra onderwijshulp voor de docent

De InterwriteMobi™ voor docenten is voorzien van een "KWIK"-LCD kleurenscherm. KWIK staat voor: 'Know What I Know'. In combinatie met de Interwrite Response systemen, ziet de docent op het LCD scherm de antwoorden en meningen van de leerlingen in detail. Uiteraard is deze feedback in real-time. Met het KWIK-LCD scherm heeft de docent direct inzicht in het verloop van de les, het kennisniveau en de vorderingen van de leerlingen. De InterwriteMobi™ maakt gebruik van de InterwriteWokspace™ software en deze is identiek aan dat van het Interwrite DualBoard™. Op deze wijze kan het toekomstig gebruik van het InterwriteDualBoard™ naadloos in elkaar overlopen zonder enige vorm van extra studie! Ook de InterwriteResponse™ software kan direct vanaf de InterwriteMobi™ bedient worden. De participatie en betrokkenheid van de leerlingen wordt verder verhoogd.

Zonder digibord te gebruiken

>> Naar website eInstruction [Engels]
>> Meer over de Mobi
>> Overzicht stemkastjes eInstruction