eInstruction™ SPARK

Interwrite Cricket

NIEUW!! Interwrite SPARK

Tijdens de NOT 2011 introduceerde eInstruction de nieuwe CPS Spark. Dit is de opvolger van de Interwrite Cricket, wereldwijd meest gebruikte feedback response oplossing. De CPS Spark heeft dezelfde prettige ergonomie van de CPS Pulse en ook de zelfde RF ontvanger. Hierdoor kan de CPS Spark automatisch inloggen in een sessie en ook op het ingebouwde LCD weergeven of een beantwoorde vraag ontvangen is en of het antwoord juist was of niet. Op één RF ontvanger kunnen honderden CPS Spark units aangesloten worden in een straal van 35 meter. Het gebruiksgemak, de universele inzetbaarheid zullen u verbazen.

Lees voor meer informatie de virtuele datasheet of de  zeer uitgebreide quickstart guide.

Resultaten direct zichtbaar

Deze veel gebruikte versie binnen de Interwrite feedback/response familie - is een krachtige en eenvoudig te gebruiken stemkastje voor leerlingen en studenten van alle leeftijden en niveaus. Van basisonderwijs tot en met universiteiten, allen zijn gebaat bij het gebruik van feedback response systemen in hun dagelijkse praktijk. De Interwrite™ Cricket combineert een robuuste RF technologie met een vriendelijk uiterlijk. Met deze kleine en gebruikersvriendelijke klikker haalt u 'real time' feedback en registratie in uw leslokaal. Uw leerlingen en studenten kunnen al uw vragen beantwoorden, terwijl de Interwrite™ Response software automatisch alle antwoorden registreert. Bepaal vervolgens zelf hoe en op wat voor manier u de gegevens wilt gebruiken. Van het kleinste klaslokaal tot een collegezaal met 2000 studenten, het Interwrite™ Cricket systeem is een betaalbare en gebruiksvriendelijk feedback response systeem.

PowerPoint...en meer!

De Interwrite™ Cricket oplossing werkt met ieder bestaand programma op Windows, Mac en Linux. De Interwrite™ Response software wordt geleverd met een PowerPoint plug-in voor het snel converteren van bestaande vragen in PowerPoint voor het gebruik met het Interwrite™ Cricket systeem. De bijzondere 'ad-hoc' mode van de Interwrite™ Response software maakt het mogelijk om antwoorden te verzamelen van gesproken vragen, vragen geschreven op een standaard krijtjesbord of over alles wat op een digibord of computerscherm vertoond kan worden. WinToets en Interwrite Cricket WinToets en WTafname vormen met de Interwrite™ Cricket een naadloze stemkastjeskoppeling. Interwrite Learning Nederland en De Rode Planeet hebben via een samenwerking de Cricket-stemkastjes naadloos gekoppeld aan WinToets. Heeft u een set Interwrite™ Cricket-stemkastjes, dan kunt u elke toets met meerkeuzevragen direct afnemen via WTAfname. De eindresultaten kunt u vervolgens bekijken via WTAnalyse. U hebt WinToets 4.0.106 of hoger nodig om met de Interwrite™ Cricket te kunnen werken. Een twintigtal uitgeverijen leveren toetsen voor Wintoets bij de door hun geleverde lesmethoden. Zo beschikt u snel en eenvoudig over kant en klaar (oefen)toets materiaal

eInstruction spark aanbieding