Edbak logo

eInstruction Touchboard demo aanvraag

Tekst en foto's kunnen u niet laten ervaren en voelen hoe uniek het eInstruction Multi Gesture Touch Board is. Maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak voor een korte probeersessie in onze demoruimte.

eInstruction_brochure

Download Brochure

eInstruction_touchboard_handleiding

Download Handleiding

eInstruction™ Multi Gesture Touch Boardl

Interwrite CPS IR

NIEUW: eInstruction Multi Gesture Touch Board

Het nieuwe interactieve Multi Gesture Touchboard ™ is ontworpen om scholen te helpen innovatie multi-touch technologie te kunnen toepassen binnen de context van een steeds kleinere bestedingsbudget. Het duurzame eInstruction Muliti Gesture Touchboard ™ biedt de onderwijskundige mogelijkheden van touch-screen technologie voor een zeer vriendelijke prijs en is geschikt voor zowel Windows, Mac als Linux. Multi Gesture support: Onder Windows 7 kunnen eenvoudige swipe gebaren gebruikt worden voor een ongekende "surfervaring" op het internet. Zo kan er ingezoomd worden op teksten en foto's™s en kan er snel terug- vooruitgebladerd worden door webpagina's™s. Ook scroll- en pan bewegingen zijn met een simpel vingergebaar te doen. Echt multi-touch wordt het bij gebruik van Microsoft Paint of de meegeleverde eInstruction Workspace software waarbij met meerdere vingers tegelijk gewerkt kan worden. Tevens is het board als normaal whiteboard te gebruiken.

Multi Gesture support!!

Onder Windows 7 kunnen eenvoudige swipe gebaren gebruikt worden voor een ongekende "surfervaring" op het internet. Zo kan er ingezoomd worden op teksten en foto's™s en kan er snel terug- vooruitgebladerd worden door webpagina's™s. Ook scrol- en pan bewegingen zijn met een simpel vingergebaar te doen. Echt multi-touch wordt het bij gebruik van Microsoft Paint of de meegeleverde eInstruction Workspace software waarbij met meerdere vingers tegelijk gewerkt kan worden.

Duurzame en gunstige investering voor de toekomst:

Zoals bij alle eInstruction producten, is het einstruction Touchboard ™ gemaakt met een lange levensduur in het achterhoofd. Het is ontworpen om langdurig gebruikt te worden in een typische dagelijkse klassituatie. Het duurzame dry-erase harde oppervlak kan gebruikt worden met Whiteboard markers en kan na gebruik simpel gereinigd worden. Het einstruction Touchboard ™ is hierdoor te gebruiken voor lessen voor leerlingen van alle leeftijden en onderwijsniveaus. De zeer gunstige prijs voor zowel het 16:10 88 inch als het 4:3 78 inch board, brengt de Multi Gesture Touch techniek binnen ieders budget.

Workspace software V9:

De veelzijdige en eenvoudig te bedienen eInstruction Workspace ™-software wordt standaard meegeleverd met het einstruction Touchboard ™. Hierdoor is de creatie van eigen interactief lesmateriaal eenvoudig en snel te realiseren. De Workspace software bevat meer dan 4.000 digitale leermiddelen en tools voor het maken, weergeven, annoteren, beheren, organiseren en vastleggen van lesmateriaal. Workspace V9 ondersteunt nu ook Multi Gestures van Windows 7 en het IWB Common File Format bestandsformaat zodat gebruik gemaakt kan worden van lesmateriaal van andere merken digibord software, zoals o.a. Smart. Het einstruction Touchboard ™ kan worden gecombineerd met de toonaangevende eInstruction mobiele interactieve whiteboards zoals de Mobi 360,Mobi View, de Mobi 501 en de uitgebreide range aan student response systemen(stemkastjes) zoals het Insight 360 systeem of de EduClick Flow en VPad oplossingen. Dit maakt echte interactieve samenwerking en toetsing mogelijk in iedere klas. Download hier de Workspace V9 software voor uw Dual Board of Mobi.