eInstruction™ Interwrite response

Interwrite workspace

Een eenvoudige manier van evalueren

InterwriteResponse™ is een eenvoudig te bedienen en geavanceerd software oplossing, passen in elk leslokaal. De oplossing kan op zichzelf worden gebruikt of in combinatie met een InterwriteDualBoard™, InterwriteMobi™, Interwrite™ Panel en vanzelfsprekend met de veelzijdige InterwriteWorkspace™ software. InterwriteResponse™ software biedt u mogelijkheden om directe feedback te verkrijgen en uw leerlingen of studenten continue te evalueren en te begeleiden. Ideaal bij het toepassen van formatieve evaluatie.

Intuïtieve installatie en gebruik

InterwriteResponse™ is ontwikkeld met de docent en leerling in het achterhoofd. We begrijpen dat u onder veel tijdsdruk moet werken en om deze reden hebben we ervoor gezorgd dat de InterwriteResponse™ software vooral krachtige en gebruiksvriendelijke functionaliteiten biedt. InterwriteResponse™ zal vragen 'Wat wilt u nu doen ?' en met een simpele muisklik kunt u vervolgens uw hardware instellen, een nieuwe klas maken, antwoorden van leerlingen verzamelen of uw klasgegevens beheren. De werkbalk van InterwriteResponse™ software 'zweeft' als het ware over uw bureaublad. U heeft er altijd snel ten direct toegang toe. Zo bent u altijd gereed om uw leerlingen of studenten een vraag te stellen en direct hun antwoorden te verzamelen. Of u nu een vraag stelt op een specifiek lesmoment of over een lesplan met voorbereide vragen beschikt, u kunt de antwoorden en meningen van uw leerlingen altijd direct visualiseren en vastleggen.

Het maken en stellen van vragen

De InterwriteResponse™ software wordt standaard geleverd met een plug-in voor PowerPoint. Hierdoor is het mogelijk om een bestaande presentatie met een paar klikken geschikt te maken voor gebruik met Interwrite™ feedback response systemen. In de InterwriteResponse™ software is het ook mogelijk om vragen te maken aangevuld met beeld en geluid. Bij gebruik van de InterwriteWorkspace™ software is het zelfs mogelijk om met de pen een vraag te schrijven over bijvoorbeeld een website of programma, en dan direct de antwoorden te verzamelen.

Heeft u nog oude overhoringen of proefwerken op papier staan, dan is dit met de CPS Pulse units ook geen enkel probleem. De antwoorden kunnen in eigen tempo ingevoerd worden en aan het eind met één handeling naar de docent gestuurd worden. U heeft dan niet alleen een kant en klaar overzicht van alle antwoorden, maar ook gelijk de behaalde cijfers.