Edbak logo
leerling_document_camera

Wist u dat 35-40% van alle leerlingen behoefte heeft aan een visueel leerproces? Ze moeten iets kunnen zien om het te begrijpen. Een AVerMedia document camera helpt om visuele elementen eenvoudig, snel en flexibel toe te voegen aan uw lessen.

eInstruction™ overige producten

Interwrite workspace

Maar er is meer....

Naast de diverse producten van eInstruction™ op het gebied van interactief onderwijs, is het van belang ook overige relevante producten bij de stap naar interactief onderwijs te overwegen. Het inrichten van een interactief leslokaal gaat verder dan alleen een digibord aan de muur hangen. De toepassing van bijvoorbeeld een document camera, een Mobi, Pad of interactief LCD scherm kan in sommige situaties de voorkeur hebben. Vragen waar u ongetwijfeld eveneens tegenaan loopt zijn: Wat voor projector kan ik het beste gebruiken? Hoe moet deze dan bevestigd worden? Hoe bedien ik straks op simpele wijze al die verschillende digitale producten? Welk audio systeem kan ik het beste bij mijn digibord gebruiken? Welke andere digitale hulpmiddelen en producten zijn er nog meer? Dit zijn allemaal zeer logische vragen. Wij en onze partners helpen u graag bij het vinden van de juiste antwoorden en oplossingen die het beste passen bij uw individuele situatie.

Flexibiliteit van eInstruction™

De eInstruction™ producten werken overigens met elk merk visualizer, projector, projectiescherm, bevestigingsbeugel, of computer. Dit is wel zo prettig, want dat maakt u als gebruiker erg flexibel. De diverse onderwerpen op deze pagina geven u een eerste indruk van zaken die wij adviseren om in overweging te nemen bij uw zoektocht naar de meest optimale interactieve onderwijs inrichting. Een gedegen voorbereiding is daarbij het halve werk. eInstruction™ heeft wereldwijd niet voor niks een jarenlange ervaring in het onderwijs. Uiteraard bepaald u uiteindelijk zelf op welke manier u het beste interactief lesgeeft.