Videoconferencing

Kosten en tijd besparen met video conferencing.

videoconferencingvideoconferencing

Om voor je werk te moeten reizen is doorgaans niet leuk, en zeker niet als het voor een vergadering of bespreking is. Gelukkig is er nu een alternatief en dat is videoconferencing. Tot voor kort was deze vorm van vergaderen onbetaalbaar of van belabberde kwaliteit, maar nu niet meer. Overtuig U zelf, neem vrijblijvend contact met ons op en wij verzorgen een demonstratie.

Belast het milieu, Uw medewerkers en U zelf niet meer als nodig is en maak vergaderen met Uw andere vesting weer leuk.

Tijd en geld dat werd besteed aan reizen, kunnen nu gebruikt worden voor het houden van korte vergaderingen. Geen reistijden meer maar eenvoudig vanuit uw kantoor “face to face” contact hebben met uw leverancier aan de andere kant van de wereld. Mogelijk via enkele ISDN-lijnen maar nu natuurlijk ook via een vaste ethernet verbinding. Ook kan deze technologie gebruikt worden voor telewerk, waarbij werknemers van thuis uit werken.

Een recent artikel over de besparingen die te realiseren zijn met videoconferencing stond in nuzakelijk.nl. In het artikel wordt verteld dat Forrester heeft onderzocht dat een bedrijf als TNT naast de grote hoeveelheid besparing op de CO2 uitstoot meer dan 11 miljoen euro kan besparen op reiskosten door het gebruik van videoconferencing.

Wilt U weten welke besparingen U kunt realiseren of wenst U meer informatie te ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons.