Edbak logo Educlick interactief overzicht

In dit interactieve overzicht ziet u de mogelijke combinaties van de diverse EduClick software oplossingen

Educlick video tutorials

Bekijk hier diverse video's over de mogelijkheden van de Educlick software.

EduClick

Educlick

EduClick oplossingen  voor summatieve- en formatieve toetsing:


eInstruction biedt, in samenwerking met EduClick, een geheel nieuwe modulaire oplossing aan voor summatieve- en formatieve toetsing. De diverse modules kunnen afzonderlijk en in combinatie met elkaar gebruikt worden. De diverse oplossingen kunnen off-line en on-line gebruikt worden met behulp van hardwarematige én virtuele klikkers. De software is het eindresultaat van jarenlange ervaring op het gebied van feedback response systemen gecombineerd  met op- en aanmerkingen vanuit de dagelijkse onderwijspraktijk. Zo is de software zeer eenvoudig te bedienen en  zeer flexibel inzetbaar en integreerbaar met de huidige én toekomstige softwarepakketten.

We zullen hier kort de diverse onderdelen vermelden en u voor meer informatie verwijzen naar de betreffende detailpagina's:

  EduClick Flow is een zwevende toolbar die u in staat stelt om over ieder te vertonen content een vraag te stellen, antwoorden te verzamelen en deze te analyseren. De verbinding met EduCloud zorgt voor een online opslag van de roosters en rapportages. EduClick Flow is te gebruiken met eInstruction stemkastjes, EduClick VPads  en de TurningPoint RF. EduClick Flow is Nederlandstalig. EduClick Flow LP is gelijk aan EduClick Flow, maar met als extra een koppeling met de EPS module in de ELO. Hierdoor kunnen de resultaten van sessies/toetsen, bijv. gemaakt in Powerpoint of MS Word,  verwerkt worden in de ELO.

  EduClick Flow ML is gelijk aan EduFlow, maar heeft als extra een server/client ad-on. Hierdoor is het mogelijk om een sessie op één computer te laten draaien en deelnemers op diverse locaties live hun feedback/antwoorden te laten geven. Aanbevolen voor bekende sprekers of voor internationale vergaderingen. Deelnemers kunnen zowel de eInstruction CPS als de eduClick  VPad klikkers gebruiken.

  EduCloud wordt gratis meegeleverd met de EduClick Flow licentie en geeft vijf personen toegangsrecht op het maken en beheren van roosters en het inzien van diverse type rapportages van met EduClick Flow gedane sessies. 

  EduClick VPad is een virtuele klikker die gebruikt kan worden met  EduClick Flow en  EduClick Grade. Bij aanschaf van één EduClick Flow licentie worden vijf EduClick VPad licenties meegeleverd. VPad is Nederlandstalig.

  EduClick Grade is een communicatiemodule die samenwerkt met  EduClick EPS. Deze vrageneditor kan worden ingebouwd in de ELO zodat een docent overal de toegang heeft tot zijn klasrooster en de gemaakte toets. De toets kan klassikaal worden afgenomen met eInstruction stemkastjes, EduClick VPads en de TurningPoint RF. De resultaten kunnen daarna weer opgeslagen worden in de ELO.

  EduClick Metrix is een krachtige analyse module van alle EduClick Flow en  EduClick Grade resultaten. Het kan de resultaten van diverse klassen, scholen, provincies of zelfs een geheel land overzichtelijk verwerken. Dit is altijd maatwerk en zal pas na een uitvoerige analyse van uw wensen vervaardigd worden.