Edbak logo

interwrite_Mobi_CPS_demo

Zie hoe de CPS PULSE en de Mobi de participatie én de resultaten van de leerlingen in de klas verhogen!

eInstruction™ CPS PULSE

Interwrite Pulse

De meest geavanceerde response oplossing

De meest geavanceerde versie binnen de feedback/respons familie - is een krachtige en toch eenvoudig te gebruiken unit voor leerlingen en studenten van alle leeftijden en niveaus. Van basisonderwijs tot en met universiteiten allen zijn gebaat bij het toepassen van het CPS PULSE™ systeem in hun dagelijkse praktijk. De CPS PULSE™ combineert een robuuste RF technologie in een handzaam formaat. Met deze unit haalt u 'real time' feedback en registratie in uw leslokaal. Uw leerlingen en studenten kunnen al uw vragen beantwoorden, terwijl de InterwriteResponse™ software automatisch alle antwoorden registreert. Bepaal vervolgens zelf hoe en op wat voor manier u de gegevens wilt gebruiken. Van het kleinste klaslokaal tot een collegezaal met 2000 studenten, het CPS PULSE™ systeem is een geavanceerd, functioneel en toch betaalbaar feedback response systeem.

PowerPoint...en meer!

De InterwriteResponse™ software wordt geleverd met een PowerPoint plug-in voor het snel converteren van bestaande vragen in PowerPoint voor het gebruik met het CPS PULSE™ systeem. De bijzondere 'ad-hoc' mode van de InterwriteResponse™ software maakt het mogelijk om antwoorden te verzamelen van gesproken vragen, vragen op een standaard krijtjesbord of over alles wat op een computerscherm vertoond kan worden. Tot slot is het mogelijk om de leerlingen in hun eigen tempo de antwoorden van schriftelijke vragen in te laten voeren. Dit kan tijdens de les in de 'selfpaced' mode, maar ook thuis in de speciale 'huiswerk mode'.

InterwriteMobi™ als extra onderwijshulp voor de docent

De InterwriteMobi 501 voor docenten is voorzien van een 'KWIK'-LCD kleurenscherm. KWIK staat voor: 'Know What I Know'. In combinatie met de CPS PULSE™, ziet de docent op het LCD scherm de antwoorden en meningen van de individuele leerlingen in detail. Uiteraard is deze feedback in real-time. Met het KWIK-LCD scherm heeft de docent direct inzicht in het verloop van de les, het kennisniveau en de vorderingen van de leerlingen. Zie voor meer informatie de InterwriteMobi™ productpagina.Belangrijke functies van de eInstruction CPS

- 3-line LCD-scherm geeft studenten real-time feedback en maakt navigatingself-paced evaluaties gemakkelijk.

- Werken met INTERWRITEreactie ® 6.0-software. INTERWRITE REACTIE ®-software kan worden gelokaliseerd op 48 talen.

- Naadloze integratie met examenVIEW ® beoordeling SUITE uitgevers inhoud en vraag banken die met alle grote leerboeken komen maakt evaluaties en lessen gemakkelijk maken en leveren.

- Integratie met de nieuwe eI Gemeenschap ™ stelt zelfs meer peer-getest inhoud en bronnen ter beschikking.

- Vraag/antwoord typen: Multiple Choice, meerdere antwoord, Ja/Nee, waar/onwaar, Ranking en geavanceerde mogelijkheden voor numerieke en tekstinvoer voor meer flexibiliteit in test schrijven en levering, met inbegrip van de typen vaak gebruikt in wiskune en wetenschap.

- Werkt in beheerde leraar of student beheerde modi.

- State-of-the-art Radio frequentie protocol biedt eenvoudige en betrouwbare plug-and-play-connectiviteit.

Key Features

Specificaties

Pulse keypad

- Werkt op 2 AA-batterijen met een typische levensduur van 9 tot 12 maanden. Bedieningsbereik: 150 meter. Vereist geen lijn van het zicht tussen clickers en ontvanger.

- Beschikbaar voor Windows ® XP (SP2), Vista ® (SP1) en Windows 7 ; Mac OS ® X 10.4.1 of hoger.

eInstruction Puse aanbieding