Edbak logo

interwrite_workspace_movie_

Bekijk een diavoorstelling met praktijkfoto's van het gebruik van de InterwriteWorkspace™ software.

eInstruction™ Workspace

Interwrite workspace

Meest flexibele interactieve software

De InterwriteWorkspace™ software is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van eInstruction™ producten. De InterwriteWorkspace™ software zorgt in combinatie met bijvoorbeeld het InterwriteDualBoard™, de InterwriteMobi™ of het Interwrite™ Panel, voor een maximale flexibiliteit en interactiviteit tijdens lessen, presentaties, trainingen en vergaderingen. De InterwriteWorkspace™ software beschikt over een grote hoeveelheid tekst, foto's, gereedschappen en diverse handige gebruikers mogelijkheden voor Microsoft Windows, Mac en Linux.

De InterwriteWorkspace™ software behoort tot de nieuwste generatie interactieve software toepassingen voor het creëren, onderwijzen en evalueren van leerlingenprestaties in combinatie met de eigen digitale content van de docent. Bij het gebruik van een InterwriteDualBoard™, Interwrite Mobi™, Interwrite™ Panel of een van de Interwrite™ feedback response systemen, maakt de Interwrite™ Workspace software het voor docenten mogelijk om iedere vorm van digitale informatie interactief te maken. Zo worden de leerlingen optimaal betrokken bij de les. Het gebruik van uw digibord kent met de InterwriteWorkspace™ software geen grenzen meer.

De meest recente InterwriteWorkspace™ software, versie 8, kent een aantal belangrijke wijzigingen en nieuwe mogelijkheden. De belangrijkste kenmerk van Workspace versie 8 is, dat deze noodzakelijk is om met de nieuwe InterwriteDualBoard™ mogelijkheden te kunnen gaan werken. Met dit digibord kunnen 2 leerlingen met elk een aparte pen tegelijkertijd werken. Zonder de Interwrite Workspace™ versie 8 kan het InterwriteDualBoard™ console niet functioneren. Dit geldt tevens voor de multi-user mode in combinatie met de nieuwe InterwriteMobi™. Verder zijn er diverse nieuwe mogelijkheden ten opzichte van oudere InterwriteWorkspace™ versies, die een geheel nieuwe manier van werken mogelijk maken. Onder "Kenmerken" is een opsomming van alle mogelijkheden. gegeven.

De InterwriteWorkspace™ software bevat talloze simulaties (zogenaamde Sims). Dit zijn interactieve en instructieve simulaties die iedere docent en leerling enthousiast zullen maken. Het is mogelijk om afbeeldingen direct aan de galerie toe te voegen door middel van het intuïtieve 'drag & drop' principe. Op deze manier is het toevoegen van nieuwe foto's aan de eigen collectie niet alleen zeer eenvoudig te realiseren, maar kan men ook op dezelfde manier foto's slepen naar iedere Office toepassing. Het invoegen van foto's in een Office document was nog nooit zo eenvoudig!