Educlick VPad

Educlick Vpad

EduClick Vpad:

Bij gebruik van de EduClick Flow software, EduClick Flow LP of EduClick Grade is het niet alleen mogelijk om gebruik te maken van diverse type en merken stemkastjes, maar ook van virtuele klikkers in de vorm van de EduClick VPad. De VPad APP kan gratis geïnstalleerd worden op een Android telefoon en binnenkort ook op een Apple iPhone en iPad. Standaard worden 5 EduClick VPad licenties meegeleverd met één EduClick Flow of EduClick Grade licentie. Dit kan uitgebreid worden met 10, 40 of 50 stuks.

De EduClick VPad APP is zeer eenvoudig in het gebruik:

- Neem de session ID van de EduFlow toolbar over in de VPad APP.
- Voer je Student/deelnemer ID in
- Wacht tot een vraag gesteld wordt in de EduFlow software
- Op het moment dat de vraag gestart wordt zal er een screenshot van het computerscherm naar de VPad gestuurd worden.
- Hieronder de mogelijke antwoorden.
- Kies het juiste antwoord
- Klik op zenden.
- Na afloop van de gehele sessie/toets kan de docent/spreker de resultaten naar de VPad's zenden.

EduClickFlow "Live Monitoring":

EduClick Flow heeft een unieke mogelijkheid om de deelnemers aan een sessie live hun mening te laten geven en deze gedurende de sessie aan te passen naar nieuw verkregen inzichten. Te denken valt hierbij aan een congres, lezing, uitgebreide verhandeling of een langdurige uitleg van lastig lesstof. Gedurende de ingestelde tijd kan de deelnemer zijn stem zo vaak wijzigen als hij/zij wil. De feedback van de deelnemers wordt live geüpdate in een grafiek. Zo kan men aangeven of men het al of niet eens eens met wat een spreker verteld of wanneer men de uitleg van de stof wel of niet meer begrijpt.

EduClick VPad + EduClick Flow gratis demoversie:

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om zelf een virtuele EduClick VPad klikker uit te proberen in de dagelijkse praktijk, stelt NLtronics gratis een 30 dagen demoversie van EduClick Flow beschikbaar. Dit geeft de volledige functionaliteit voor het gebruik van 40 eInstruction of TurningPoint klikkers en 40 EduClick VPads, maar zonder toegang tot EduCloud. Na afloop van demoperiode blijft de EduClick Flow software werken voor 5 klikkers en 5 EduClick VPads. Vraag hiernaast deze gratis demoversie aan!