Edbak logo

workspace_afbeelding

Download hier gratis de allerlaatste versies van Workspace (serienummer vereist!) en FLOW software. Gebruikt U nog Response voor uw clickers??? Deinstalleer dit programma van uw computer en vervang deze door FLOW. Nog meer mogelijkheden en eenvoudiger in gebruik.

eInstruction™ Interwrite download pagina

Interwrite workspace

eInstruction™ biedt voor verschillende platformen de volgende software aan:

  • Interwrite™ Workspace software (Windows, Mac,Linux)
  • Interwrite™ FLOW software (Windows, Mac,Linux)
  • Interwrite™ Response software (Windows,Mac,Linux)
  • Interwrite™ Virtuele Respons software (Linux)

Bent u al in het bezit van een oudere versie van de software dan is deze te updaten via het helpmenu in de software. Mocht u een sterk verouderde versie hebben waardoor update niet mogelijk is, of als u een demoversie van eInstruction™ software wilt hebben neemt u dan contact met ons op om de gewenste eInstruction™ software aan te vragen.


Interwrite™ Workspace

De InterwriteWorkspace™ software staat gratis beschikbaar voor alle gebruikers van eInstruction™producten. De InterwriteWorkspace™ software zorgt in combinatie met bijvoorbeeld het InterwriteDualBoard™ of de InterwriteMobi™ voor een maximale flexibiliteit en interactiviteit tijdens lessen, presentaties, trainingen en vergaderingen. De InterwriteWorkspace™ software beschikt over een grote hoeveelheid tekst, foto, gereedschapsbalken en diverse handige gebruikersmogelijkheden voor Microsoft Windows, Mac en Linux.


Interwrite™ FLOW

Interwrite™ Flow is de vervanger van Response. Gebruikt U nog steeds Response voor uw lessen schakel dan over op "Flow". De Turning Technologies Flow 2.0 software is uniek in zijn eenvoud. Snel en eenvoudig start u een sessie, stelt u vragen en vertoont u de resultaten. De software is geschikt voor Windows, Mac en Linux en kan gebruikt worden met zowel de Turning Responsecards als de eInstruction CPS stemkastjes. De Flow software kan niet alleen gebruikt worden met MS Word, Excel, PowerPoint, maar ook met Smart Notebook, Active Inspire en eInstruction Workspace. De vragen kunnen eenvoudig in de les gesleept worden en vanuit de digibord les gestart. De virtuele VPad klikkers maken het mogelijk om een bestaande toets, bijv. in PowerPoint, als een zelfwerkzaamheid toets naar een Apple iPhone, iPad of Android tablet te sturen. Iedereen krijgt zijn eigen versie en kan het in zijn eigen tempo maken. Bijzonder is ook de vPad webbrowser http://vpad-web.com versie die te gebruiken is via iedere internet browser met Flash ondersteuning. Tot slot biedt het optionele "constructed answer" vraagtype en de zeer uitvoerige Flow Huiswerk Portal talloze mogelijkheden voor het remote afnemen én automatisch nakijken van toetsen en huiswerk.


Interwrite™ Response

Interwrite™ Response is een eenvoudig te bedienen, en tegelijkertijd, geavanceerd beoordelingssysteem voor ieder leslokaal. De oplossing kan op zichzelf worden gebruikt of in combinatie met een Interwrite™ Board, Interwrite™ Pad, Interwrite™ Panel en vanzelfsprekend met de veelzijdige Interwrite™ Workspace software. Interwrite™ Response biedt u mogelijkheden om directe feedback te verkrijgen en uw leerlingen of studenten continue te beoordelen en te begeleiden.


Interwrite™ Virtuele Response(alleen Linux)

In een lokaal waar iedere leerling een eigen computer ter beschikking heeft is het mogelijk om gebruik te maken van het Interwrite™ Virtual PRS systeem. In dit geval kan kostenbesparend gewerkt worden door optimaal gebruik te maken van de al aanwezige ICT hulpmiddelen. De functionaliteit van de Virtuele versie is gelijk aan die van de geavanceerde Interwrite™ PRS RF unit.