eInstruction™ Interwrite download pagina

Interwrite workspace

eInstruction™ biedt voor verschillende platformen de volgende software aan:

  • Interwrite™ Workspace software (Windows, Mac,Linux)

Bent u al in het bezit van een oudere versie van de software dan is deze te updaten via het helpmenu in de software. Mocht u een sterk verouderde versie hebben waardoor update niet mogelijk is, of als u een demoversie van eInstruction™ software wilt hebben neemt u dan contact met ons op om de gewenste eInstruction™ software aan te vragen.


Interwrite™ Workspace

Allereerst vereist Workspace V10 nu een nieuwe eenmalige licentie om correct en volledig te functioneren. (Opm.: Er wordt geen licentie wordt gevraagd als de computer is aangesloten middels USB op een eInstruction board of mobi van 2016 of nieuwer!)

Er zijn twee soorten licenties:

- De licentie "LITE" en is ontworpen om te worden gekocht door mensen die een Interactive Board van Turning Technologies hebben gekocht welke ouder zijn dan 2016.

De kosten hiervoor bedragen :

- € 49,- excl. voor een individuele gebruiker licentie (5 computers)

en

- € 699,- excl. voor een zgn. Building licentie voor 25 gebruikers (tot 125 computers)

- De licentie "FULL" is ontworpen voor alle gebruikers die geen eInstruction board of Mobi (meer) hebben, maar nog steeds content willen creëren en WS willen gebruiken op andere ondersteuningen (zoals bijvoorbeeld interactieve projectoren en grote touchbeeldschermen).

Wat als je dus GEEN eInstruction board meer hebt aangesloten ????

Je zult dan een LOSSE licentie moeten aanschaffen.

De kosten hiervoor bedragen :

- € 145,- excl. voor een individuele gebruiker licentie (5 computers)

en

- € 1499,- excl. voor een zgn. Building licentie voor 25 gebruikers (tot 125 computers) Bij deze nieuwste versie van de Workspace Full software zit ook het recht op gratis gebruik van Workspace Connect voor Android en IOS.

Elke installatie van Workspace V10 wordt geleverd met een volledig geactiveerde testperiode van 45 dagen, waarna de software, indien niet aangesloten op een eInstruction board / mobi, een van de bovenstaande licenties vraagt.

Al deze licentie pakketten zijn indien nodig bij ons te bestellen.

Oudere versies van Workspace worden door Turning Technologies niet meer ondersteunt maar kunnen met de standaard licentie/key die ooit bij het eBoard zijn bijgeleverd gewoon gebruikt worden. De download staat niet meer op hun website maar is op aanvraag bij ons te verkrijgen.